Roos tap

 

Hoofd Bediening (28-32 uur)

Is gastvrijheid jou met de paplepel ingegoten en hou jij net als ons van lege borden en tevreden gezichten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Waar zijn we naar op zoek?

Als Hoofd Bediening bij Into Indo ben je hét gezicht en aanspreekpunt van ons restaurant voor zowel de gasten als de andere bedieningsmedewerkers. Je werk zal o.a. bestaan uit:

  • Aannemen van reserveringen en telefonische bestellingen
  • Ontvangen van restaurantgasten en takeaway klanten
  • Serveren van drankjes en maaltijden
  • Aansturen van collega’s in de bediening
  • Samenstellen van het drankenassortiment i.s.m. de chef
  • Bijhouden van de voorraad
  • Plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers
  • Maken van het rooster voor de bediening
  • Verzorgen van het interieur van ons restaurant

 

Wat we jou bieden:

  • Een mooi salaris op basis van je leeftijd en ervaring
  • Roosters die rekening houden met jouw werk/privébalans
  • Een klein en vertrouwd team dat voelt als familie
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om door te groeien
  • Opleidingsmogelijkheden en cursussen (bijv. SVH, BHV, barista, etc.)
  • En uiteraard proef je de lekkerste Indische gerechten!

Loop jij helemaal warm bij het lezen van deze vacature? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Yves

 

Kok (16-24 uur)

Vanwege de groei van Into Indo zijn we op zoek naar een kok die zich graag de Indische keuken eigen wilt maken! Iemand met passie en interesse voor Indisch eten, die het leuk vindt om in een klein en hecht team werkt.

 

Als kok bij Into Indo ben je verantwoordelijk voor al het lekkers dat uit onze keuken komt. Je werk zal o.a. bestaan uit: 

• Mise-en-place werkzaamheden

• Bereiding van onze authentieke Indische familierecepten

• Aannemen en inruimen van bestellingen

• Bereiden van alle gerechten

• Serveren van restaurantgerechten

 

Hier moet je over beschikken:

• Een koksopleiding (diploma is geen vereiste) of minimaal 3 jaar ervaring in een restaurantkeuken.

• Je bent leergierig en staat ervoor open om meer van de Indische keuken te leren, hierin zal je worden opgeleid.

• Je houdt het hoofd koel tijdens drukke momenten in de keuken.

• Werktijden zijn in overleg, maar zullen ook (deels) in de avonden en weekenden zijn.

 

Wat we jou bieden:

• Een mooi salaris op basis van je leeftijd en ervaring.

• Opleidingsmogelijkheden en cursussen (bijv. SVH, BHV, etc.)

• Flexibele werktijden die zijn aangepast op jouw agenda.

• Eén vrije dag in het weekend.

• Een klein en vertrouwd team dat voelt als familie.

• Een kijkje in onze familierecepten die al jarenlang geheim zijn!

 

Bike

 

Bezorger (minimaal twee avonden in de week)

Race jij binnenkort heel Venlo rond op onze snelle e-bikes? Wij zijn op zoek naar (fiets)bezorgers die bestellingen met een grote glimlach gaan thuisbezorgen!


Ben jij tussen de 16 en 18 jaar en ben je van donderdag t/m zondag tussen 16.30 en 21.00 uur beschikbaar (minimaal twee avonden in de week)? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we samen kennis kunnen maken.

 

See you soon @ Into Indo!